Etsimme nuoria kuljettajia kisoihinKari Vehniäinen Racing on solminut yhteistyösopimuksen KTM Nordic:n kanssa kaudesta 2016 ja näin ollen KVR on vahvasti mukana KTM RC 390 CUP:n toteutuksessa kaudella 2016.

KVR ajattaa 4 pyörää SM-sarjan yhteydessä ajettavissa kilpailuissa. Vuokraamme kalustoa koko kaudeksi tai yksittäisiin kilpailuihin. Nyt on hyvä mahdollisuus tehdä haaveista totta ja osallitua RR kisoihin edullisesti myös aloittelijalle sopivalla kalustolla. Sarja sopii myös kokeneemmille kuskeille joilla kisoihin osallistuminen on syystä tai toisesta jäänyt. Alaikäraja on 13 vuotta. Kausi alkaa 28. ja 29.5 Botniaring:llä.

Kaudella 2015 ajaneiden kuljettajien palautetta on kuunneltu. Alkavalla kaudella on 5 kilpailuviikonloppua jolloin ajetaan 2-päiväiset kilpailut, viime vuoden yksipäiväisten sijasta. Perjantaina on vapaat harjoitukset, lauantaina aika-ajot ja kisa, sunnuntaina warm up ja kisa. Näin ajamista ja kilpailuja on ihan mukavasti.RC CUP säännöt

RC 390 CUP-sarjan säännöt löytyvät moottoriliiton sivuilta (www.moottoriliitto.fi). Poimintana säännöistä; Sarjassa käytetään rengassääntöä 1 sarja / kilpailupäivä. Sarjan virallinen rengasmerkki on Mitas ja malli Sport Force+. Sadekelirenkaiden ja rengaslämmittimien käyttö on kielletty.

Moottorin virittäminen on kielletty ja muutenkin pyörän tulee olla vakio.

Näin sarjan kustannukset pysyvät maltillisena muihin sarjoihin verrattuna.Palkintona ponnahduslauta kansainvälisille areenoille

Sarjan voittajalle on luvassa kirjaimellisesti ponnahduslauta maailmalle. KTM Nordic kustantaa sarjan nopeimmalle 13-21 –vuotiaalle kuljettajalle 2017 kauden Saksan ADAC KTM RC CUP:ssa. ADAC KTM RC CUP:ssa ikäraja on 13-21 vuotta.

Tämän lisäksi sarjan 3 nopeinta 13-21 –vuotiasta pääsee näyttämään kyntensä KTM RC CUP WORLD FINAL kilpailussa, johon kerääntyvät RC CUP-sarjojen huiput ympäri maailman.

Motorengas puolestaan palkitsee jokaisen kilpailuerän voittajan MITAS-rengassarjalla.Kilpailukalenteri:

27.-29.5. Botniaring

17.-19.6. Kemora

08.-10.7. Pärnu, Auto24Ring

05.-07.8. Alastaro

02.-04.9. MotoparkOta yhteyttä

Jos kiinnostuit tai muuten vaan haluat kysyä lisää tai testata pyörää, ota yhteyttä.

Tehdään yhdessä haaveista totta!


Kari Vehniäinen

+358 456793880

kari.vehniainen@kvr.fi

 

 

Sarjaan ilmoittautumiset, tiedustelut ja lisätiedot:

Kimmo Hurri / KTM Nordic Oy

kimmo.hurri@ktm.com

+358 10 8411 214

 

Kuvat KTM Nordic


« Edellinen sivu