Kokemukset 2016 KTM SX-F malleista ensimmäisten ajopäivien jälkeen

Uusia pyöriä on testailtu viimeviikkoina Konnevedellä ja Saarijärvellä. Pakkasten hellitettyä olemme päässeet ajamaan eri radoilla loistavissa olosuhteissa.

Uuden pyörän testaaminen on aina mielenkiintoista ja poikkeusta siinä suhteessa ei ollut nytkään. Ensi tuntuma pyöriin oli yllättävän positiivinen.

"Ilmakeulan kanssa oli alkuun pieniä ongelmia mutta ne saatiin ratkaistua nopeasti. Uusi WP aer48 keula on paras keula, mikä minulla on ollut jääratapyörissä ikinä. Takaiskunvaimennin on ratkaisultaan samanlainen kuin aikaisemminkin, mutta linkut ovat muuttuneet paljon. Iskunvaimentimen liike on suurempi verrattuna aikaisempiin malleihin ja sen vuoksi jäälle säätöjen teko on paljon helpompaa. Nyt iskari toimii laajemmalla alueella eikä tuntuma muutu lähellekään niin paljoa esim. kelin muuttuessa."

Myös moottorit ovat kehittyneet paljon.

"Moottorit ovat selvästi vahvempia keskialueelta kuin aikaisemmin. Kiihtyvyys ulos mutkista on selvästi parempi kun pyörä jaksaa mennä isommalla vaihteella ulostuloissa. Tämän seurauksena voin käyttää vähemmän vaihteita ja jokaisessa kiihdytyksessä saan hieman etua vanhempiin malleihin verrattuna."

"Varsinkin uusi 450 oli todella positiivinen kokemus. Ajettavuus ja moottori herättivät luottamusta todella paljon. Jousitus toimii erittäin hyvin ja moottori on uskomattoman vahva keskialueelta."

"250 on sekin vahva ja hyvä kokonaisuus. Teemme sen kanssa vielä töitä takaiskarin säätöjen kanssa mutta muuten kaikki on valmista."

"On todella mukavaa lähteä kisoihin. Vastus tulee olemaan kova ja voittajaehdokkaita on useita. Teen parhaani ja katsotaan mihin se riittää. Jäärata on ollut viimeksi yhtä hauskaa vuonna 2009!"

Jos kiinnostut uusien KTM:ien jääratamuutoksista niin ota yhteyttä. Kaikki muutokset ovat vapaasti kaupan ja jokainen voi rakentaa itselleen voittajapyörän jääradalle edullisesti.


« Edellinen sivu