Muistoja kaudelta 2014

Kausi 2014 oli muistorikas. Kauden aikana oli paljon jännittäviä tapahtumia ja lopussa tuloskin oli erittäin hyvä.

Kausi alkoi hiukan odottavissa tunnelmissa kun pyörän laitossa meni oletettua enemmän aikaa koska tarvitsimme lisää osia joista viimeisiä odoteltiin vielä kisaviikon maanantaina. Osat saapuivat kuitenkin ajoissa ja saimme pyörän kasaan. Niinpä kauteen lähdettiin erittäin vähällä treenillä.

Ensimmäinen kisaviikonloppu meni yli odotusten tuloksena tuplavoitto. Tottakai aina halutaan ajaa voitosta mutta ei arvattu että pyörä ja kuski on heti niin hyvässä kyydissä. Myös uudet Bitubon iskarit toimivat hyvin jo perussäädöllä ja teimme vain pieniä muutoksia pyörään.

Kauden kisat lähti siitä hyvin käyntiin ja hyviä tuloksia tuli myös muista kisoista. Saimme pyörään muutamia uusia osia jotka paransivat ajettavuutta. Sunnuntaina tuli voitettua melkein aina. Vain syyspuolella Alastarossa ei sitten kulkenutkaan kuin toisen sijan arvoisesti.

Myös muutamia vastoinkäymisiä mahtui kauteen. Kauden puolivälissä Botniaringillä sattui harmillinen kaatuminen jossa tuli remonttia myös vastustajalle. Alastaron kisan jälkeen totesimme vaihdelaatikon olevan arveluttavassa kunnossa jonka seurauksena päätimme vaihtaa pyörään moottori. Jäljellä oli vielä Motoparkin kisat jossa piti olla mukana.

Viimeinen kisaviikonloppu menikin kivasti mestaruuden ratkettua jo lauantain toisella sijalla piste eron kasvettua riittävän suureksi. Sunnuntaina voitto sitten kruunasi onnistuneen kauden ja kotiin oli kiva lähteä.

Suunnitelmat ensi kaudesta ovat jo menossa ja sponsoreiden hankinta käynnissä. Jos joku haluaa tukea tai tuntee jonkun joka haluasi olla mukana Superbiken SM sarjassa niin saa ottaa yhteyttä.

Olisi mukava ajaa myös kaudella 2015 ja puolustaa mestaruutta.

-Kari


« Edellinen sivu