Kari ajaa seuraavan kerran Assenissa

Valitettavasti emme saaneet Ducatin kilpuria Saksasta ajoissa Suomeen Räyskälän kisoja varten ja joudumme perumaan osallistumisen kilpailuihin. Tiimillä oli saksassa kiireitä Schleizin kisojen ja Assenin testien vuoksi ja aikataulu venyi ja lopulta jouduimme perumaan koko homman Räyskälän osalta.

Tärkein ajatus pyörän tuomisessa Suomeen olisi ollut harjoittelu Motoparkissa viimeisiä SM-kisoja varten ja samalla kuntoutua pitkästä ajotauosta. Harmittaahan tämä, mutta asialle emme voi enää mitään. Olisin niin mielelläni hieronut vauhdin kohdalleen Ducatilla kotiradallani Motoparkissa.

Joudun lähtemään Asseniin ajamaan Hollannin mestaruus-sarjan kilpailut 8-9.8, jotta tulisi edes jotain kokemusta Ducatista. Pyörä on ihan hemmetin hieno, mutta aika heikosti on ollut mahdollisuuksia harjoitella kauden mittaan. Jokainen reeni pitää siis käyttää hyödyksi.

Motoparkkiin tulen ajamaan, se on varmaa. Muutenkin ajan kilpaa aina jos se vain suinkin on mahdollista. Harmi vaan että loukkaantuminen ja pyöräpuutteet ovat sotkeneet mahdollisuudet osallistua SM-sarjan kisoihin.

Terveisin Wehnä


« Edellinen sivu