17.1.2009 MOOTTORILIITON KAUDEN 2008 PALKINTOJENJAKOTILASUUS VANAJANLINNASSA

Tällä kerralla palkintojenjako oli poikkeuksellisesti vasta tammikuussa. Ajankohta ei jäärata -kautta ajatellen ollut paras mahdollinen, mutta kun joskus jotain palkintoa saa, niin onhan sitä paikalle mentävä.

Aikaisemmin homma oli hoidettu puheiden ja kahvin merkeissä SLU:n toimitalolla, mutta nyt tilaisuus oli hoidettu juhlallisemmin.

Perinteisten puheiden lisäksi oli Hämäläisen Harri tehnyt todella asiallisen video -koosteen kuluneesta kaudesta eri lajien osalta. Toivottavasti video tulee kansan ihmeteltäväksi johonkin nettiin.

Olikin pitkä aika siitä kun viimeksi olen nähnyt kisakavereita. Tokihan siinä tuli ajettua jutuissa niin Road Racingia, kuin Jäärataakin ja vaihdettua uusimmat kuulumiset kaudesta 2009. Olisi ollut hyvä tutustua muidenkin lajien kuskeihin, mutta kiire aikataulu pakotti lähtemään varsin pian virallisen osuuden jälkeen. Seuraavana päivänä oli tiedossa kovaa Jääratatreeniä.

Ihan tyhjin käsin ei tarvinnut kotiin ajella vaan mukaan sain kolme kultamitalia, kaksi Jäältä ja yksi RR:stä. Koko homma on paljolti Tiimin poikien, Turbotec Jarmo Niskasen ja yhteistyökumppaneiden ansiota, mä vaan ajoin…


« Edellinen sivu