14.3. Jääradan joukkue SM-osakilpailu, Iisalmi

Kova päivä oli tiedossa, joukkuemestaruus ei ole mikään helppojuttu. Valkeakoski oli tietysti pahin haastaja mutta myös Varkaus oli paha kun Immosen Timo oli tullut "eläkkeeltä" ajamaan pikkuluokan pyörää.

ENSIMMÄINEN KIERROS

JR2

Silvasti edusti Konneveden moottorikerhoa ja ajoikin tosi hyvin. Varkaus ja Immonen voitti ja Silvasti oli toinen. Valkeakosken Vesa Kallio kaatui.

JR1

Tää oli sitten mun kisa ja sitä miltä olin että voitan Valkeakosken Kallion Mikan joka oli pahin haastaja. En kuitenkaan onnistunut kovasta yrityksestä huolimatta ja sain syödä jäähilettä koko kisan.

JR3

Meillä Jauhiaisen Ville oli ison luokan edustaja ja hoitikin homman ihan mallikaasti. Pietari Rönkkö voitti mutta Jauhiainen oli toinen.

TOINEN KIERROS

JR2

Sama kolmikko kärjessä taas keikkui. Silvasti johti alkuun kunnes taistelun tiimellyksessä kaatui. Immonen voitti ja Kallion Vesa oli toinen.

JR1

Toistamiseen olin sitä mieltä, että kyllähän voitto tulee Mikasta ja tulihan se sitten. Mika johti alkuun mutta pääsin ohi ja siitä alkoi kunnon kaksintaistelu. Vuoronperään johdimme ja oli kyllä uskomattoman hienoa ajaa. Lopussa pääsin ohi ja onnistuin pitämään johtopaikan maaliin asti.

JR3

Ison luokan toisen lähdön voitti toistamiseen Rönkkö ja Jauhiainen oli toinen. Valkeakosken Jussi Valkeapäällä oli teknisiä murheita ja keskeytti.

Konneveden moottorikerho uusi Jääradan joukkuemestaruuden, Varkaus Racing Team oli toinen ja Jyväskylän Moottoriurheilijat kolmas. Keskeytykset rasittivat Valkeakosken moottorikerhoa ja he olivat viidensiä.


« Edellinen sivu