22.5 Supermoto 2. SM-osakilpailu Kouvola

No niin loppuviikko onkin ollut aika Suomi-matkailua. Torstai ja perjantai RR-harjoitusta Jurvassa ja siitä pikavisiitti Kouvolaan Supermoto-kisoihin ja sitten takaisin Jurvaan.

Vähänhän tuo soransyömiseksi meni mutta parhaani yritin. Aamun reeneissä kokeilin erilaisia renkaita ja tuntuma oli melko omituinen. Aika-ajoon muutin keulakulmaa loivemmaksi ja vaihdoin tutut renkaat alle niin parani mutta sijoitus oli vasta 15. Asfaltti menee ihan ok mutta soralla tulee lamppuun aika reilusti edelleen.

Eka lähdössä lipsautin nurin soralla neulansilmä mutkassa. No muutama sija tuli takkiin ja raivolla maaliin, taisin olla maalissa 16.

Toisessa lähdössä myöhästyimme lähdöstä hetken ja jouduin lähtemään jonon hänniltä ruudusta 29. No eihän siinä, kaasu pohjaan vaan. Parhaani tein ja tuskailin ohitettavien kanssa. Maalissa olin kai 13.

Voi prkl kun ei nyt meenaa onnistua. No kai se normaalia kun kokemusta on niin vähän. Jotenkin oli TODELLA vaikeaa löytää ohituspaikkoja. Soralla jään ja en pääse ohittamaan ja asfaltilla saan eron kiinni. Siinä sitä mentiin possujunassa ympärillä olevien kanssa eikä kukaan päässyt toisista ohi...

Tossa aika-ajossa pitäisi päästä paremmalle sijalle!

Minimi tavoite kuitenkin saatiin ja voitin rakkaan jäärata-viholliseni Erkki Silvastin molemmissa lähdöissä. Oli muuten tosi kiva ajaa kilpaa ja kova kisa Ekin kanssa olikin.

Tulokset >>

Kuvia kisasta >>


« Edellinen sivu