2.SM-kilpailu, Kuopio 19.2

SM-sarjan toinen osakilpailu ajettiin Kuopiossa upealla radalla aivan kaupungin keskustan läheisyydessä. Yleisöä oli paikalla paljon, vaikka taivaalta satoi koko päivän räntää ja märkää lunta. Karin kommentit päivästä:

Veteraanit:

”Ensimmäinen lähtö oli taas veteraanit, jossa lähdin puolustamaan edellisen kisan voittoa. Juuri ennen lähtöä satoi kovasti ja oli hieman vaikea hahmottaa radan reunoja. Nousin toiseksi heti ensimmäisellä kierroksella Seinäjoen Janne Rantalan kantaan. Tunnustelin vauhtia pari kierrosta ja nousin sitten kärkeen. Rantalan kanssa vaihdoimme johtopaikkaa pari kertaa kunnes sain repäistyä pienen kaulan ja voitin kisan.”

JR Open A:

”Ensimmäisessä lähdössä jäin lähtösuoralla pussiin muiden ajajien taakse ja olin ensimmäisellä kierroksella vasta sijalla 10. Näkyvyys oli erittäin huono. Räntää tuli taivaantäydeltä ja edellä ajavien pyöristä lensi sohjoa paljon.Oli aika tuskainen urakka ohitella muita, mutta yksi kerrallaan nousin tuloksissa. Olin maalissa neljäs.”

”Toinen lähtö meni paremmin. Lumisade hieman taukosi ja nyt radan erotti paremmin. Lähtökin onnistui poikkeuksellisen hyvin ja olin heti alkuun neljäntenä. Olin jo aivan varma, että voitan lähdön. Nousin toiseksi ja pian jo johtoon, mutta kerhokaveri Ville Jauhiainen oli eri mieltä minun voitosta. Ohittelimme toisiamme vuoron perään. Aina kun pääsin johtoon, niin Ville ajoi hetken päästä ohi. Loppua kohti kädet alkoivat väsyä ja tein pienen virheen. Samassa Ville hieman karkasi ja ajoi voittajana maaliin. Hieno kisa, vaikka hävisin tällä kertaa.”

Sarja jatkuu 26.2 Orivedellä.


« Edellinen sivu