1. SM-kilpailu, Seinäjoki 11.2.

 

Vuoden 2017 jääradan SM-sarja pyörähti käyntiin Seinäjoella. Kari Vehniäinen osallistuu kaudella JR Open A-luokkaan ja ensimmäistä kertaa veteraanien Suomen Cup-luokkaan. Karin kommentit päivästä:

Veteraanit:

Päivä alkoi veteraani-lähdöllä ja ennen lähtöä jännitti aika paljon. Olin ennakkosuosikki, mutta mietitytti riittääkö ajokunto ja pystynkö keskittymään koko kisan ajan. Ajo vapautui, kun lähtö onnistui hyvin ja nousin heti toiseksi. Muutaman kierroksen tunnustelin ja sitten päätin nostaa vauhtia. Nousin kärkeen ja ajoin pienen eron seuraavaan. Voitin lähdön. Mieli rauhoittui kun ajo kulki erinomaisesti ja pyörä toimi moitteetta.

JR Open A:

Seuraavana oli vuorossa päivän kovin luokka, JR Open A. Startti onnistui hyvin ja olin ensimmäisessä mutkassa neljäntenä. Keskityin täysin omaan ajoon ja en juuri muista murehtinut. Ajo kulki erittäin hyvin ja sain johdossa ajaneen Koskisen Mikon kiinni. Mikko teki samassa pienen virheen ja nousin johtoon pari kierrosta ennen maalia. Kukaan ei pystynyt enää haastamaan minua ja voitin lähdön.

Toinen JR Open A startti hieman epäonnistui ja olin ensimmäisessä mutkassa kymmenes. Keskityin omaan ajoon ja itseluottamus oli korkealla. Sija sijalta nousin tuloksissa ja onnistuin nousemaan toiseksi, kunnes tulimme maaliin.

Olen erittäin tyytyväinen kauden aloitukseen ja tulokset ylittivät odotukset. Tästä on hyvä jatkaa.

Kausi jatkuu Kuopiossa 19.2

 

Kuva: Kaisa Vehniäinen


« Edellinen sivu