5. SM-osakilpailu Kauhajoella 12.3.

 

Kauhajoen Nummijärvellä ajettiin tänään kauden 5. SM-osakilpailu. Mukana kilpailemassa oli myös Mika Kallio. Kilpailu piti ajaa kuukausi sitten, mutta se siirrettiin tälle varapäivälle olosuhteiden takia.

JR Lites A:n ensimmäisessä startissa Mika Kallio ja Mikko Koskinen olivat kärjessä. Sain keskinkertaisen startin ja olin ensimmäisellä kierroksella viidentenä. Kallio kasvatti eroa muihin ja tuli voittajana maaliin, minä olin toisena ja Ari Borovkoff ajoi hienosti kolmanneksi.

JR Lites A:n toisessa startissa Kallio meni kärkeen ja kasvatti eroa muihin. Keikuin alkuun sijoilla neljä-viisi, mutta onnistuin nousemaan ja ajoin maaliin jälleen toisena. Kolmanneksi ajoi Erkki Silvasti.

JR Open A:n ensimmäisessä startissa taas Mika Kallio ajoi kärkeen, Antti Soitiala ja Herman Kenkkilä seurasivat  perässä. Sain totuttuun tyylin huonon startin ja piti tosissaan ajaa kärkeä kiinni. Maalissa järjestys oli Kallio, Vehniäinen ja Soitiala.

Toisessa JR Open A startissa kärkeen ampaisivat Mika Kallio, Henri Ahlbom ja Antti Soitiala. Palkintokorokkeen miehittivät samat miehet kuin ensimmäisessä kilpailussa. Harmi, kun ei päästy Mika Kallion kanssa kilpailemaan tosissaan. Tiedossa oli, että Mika ottaa aina hyvät startit. Mika ajoi hienosti ja voitti kaikki kilpailut. Koitan saada Vieremällä ja Iisalmessa reaktioaikaa parannettua, jotta pääsisi kunnolla ajamaan mies miestä vastaan Kallionkin kanssa.

Tänä talvena renkaat ja tekniikka on toiminut erittäin hyvin. Olen päässyt keskittymään kilvanajoon ja se tässä hommassa onkin oleellista. Nyt pitää vain selvittää mikä noita lähtöjä vaivaa. Pitäisi päästä kolmen kärkeen jo ensimmäisessä mutkassa. Muuten kilpailua on todella vaikeaa voittaa.


« Edellinen sivu