12.3 Jääradan 5. SM-osakilpailu, Saarijärvi

Saarijärvellä siis toistamiseen ajettiin, sama rata ja samat kujeet. Odotukset oli korkealla vaikka raskas työviikko olikin takana, ei juuri ehtinyt lepäämään ja se ehkä vaikutti osansa tuloksiin.

JR2A:

Lähtö oli suorastaan huono ja kiiruhdin viimeisten joukossa ensimmäiseen mutkaan, ei näyttänyt hyvältä. Yritin mitä pääsin mutta eihän siitä oikein mitään tullut. Kohtuu nopeasti nousin kait neljänneksi mutta siihen se sitten tyssäsi. Maalissa olin siis neljäs.

JR1A:

Jokohan nyt menisi paremmin? Otin pikku päikkärit auraustauolla, jos siitä vauhti vähän piristyisi.

Hmmm.. alku ei ainakaan luvannut hyvää kun lähdössä taas joku sija seitsemän eka mutkassa. Ei auttanut valittaa, kun ei ne pojat kuitenkaan odota.

Siinä sitten ajelin ja sain kärkeä kiinni. Olin jopa jossain vaiheessa sitä mieltä, että voitan koko homman, mutta ei. Välillä homma muistutti jo ihan kilvan ajoa kun Pirttinen, Jauhiainen, Silvasti ja minä ajettiin varmaan sekunnin sisällä koko porukka. Kisailun tiimellyksessä Silvastin kanssa oli jo pientä lähikontaktia, mutta se kuuluu asiaan kun ajetaan kilpaa. Niinhän siinä sitten kävi että olin maalissa kolmas.

Täytyy sanoa että ehkä sitä voisi levätä ennen kisoja. Nyt koko viikko oli melkoista matalalentoa ja nukkuminen jäi haaveeksi. Tai jos ihan totta puhutaan, niin koko talvi on ollut aika kiirettä. Mutta edelleen nopein mies voittaa aina jäällä. Tänään emme olleet valmiita siihen.


« Edellinen sivu