8.2 JÄÄRATA SM-KISAT, SAARIJÄRVI

Terve taas. Onkin ollut aika kiirettä viime aikana. Edellisenä päivänä tulin pikavisiitille kotomaahan Espanjasta Jäärata-kauden avausta varten. Kisan jälkeen hyppäsin ajovarusteissa autoon ja matkasin lentokentälle suuntana jälleen Espanja, Ducati -testit kutsuivat jälleen. Kaikki meni hyvin vaikka kiire olikin melkoinen, aikaa lentokentällä jäi vielä kymmenisen minuuttia ennen lähtöselvityksen sulkeutumista.

Ennen kisoja olinkin jo reenattu aika paljon ja pyörät olivat hyvässä kunnossa kisoja varten. Turbotec ja Jarmo Niskanen oli loihtinut Kotareihin kulkua niin että päätä jo huimasi. Luottomekaanikot Jarkko ja Sami hoitivat käytännön huoltohommia ja kaikki toimivat moitteettomasti. Tosin melkein jo tuli hätä kun 450:n kytkin luisti aika-ajoissa niin ettei meinannut enää eteenpäin liikkua. Siis kaasua pystyi kääntämään korkeintaan puolet ja silti tuli pohja-aika. Olikohan järjestäjä mennyt sekaisin kierrosajoissa :)

Kiitos myös kaikille muille auttajille: Osku, isä, Matti ja monet muut, hoiditte homman niin että saatoin vain tulla paikalle, ajaa kisat ja jatkaa matkaa takaisin Espanjaan. Vain aurinkolasit ja ylpeä olemus enää puuttuivat…

Niin mitenkäs siellä sitten kävi:

Ainahan sitä jännittää että tuleekohan tästä mitään, vai pitäisikö varalta luikkia häntä koipien välissä kotiin häpeämään. No kai tässä kehtaa vielä naamaa näyttää:

  • JR2    2.
  • JR1    1.
  • JR3    1.

Vähän jäi kaivelemaan tuo kakkossija tuossa pienimmässä luokassa. Kallion Vesa oli ihan omaa luokkaansa ja en pystynyt vastaamaan vauhtiin. Pyörä kyllä kulki, mutta ei vaan taidot riittäneet. Turha tässä on enempää selitellä. Muut luokat hoitelimme kotiin.


« Edellinen sivu