14.2. JÄÄRATA SM-KISAT, KAUHAJOKI

Tänään ajettiin toiset kisat. Vähän vielä paino matkaväsymys alkuviikon Espanjan testeistä, mutta parhaani yritin kaikesta huolimatta. Lähellä oli, ettei mennyt oikein tosi hyvin…

TULOKSET:

JR2A

  1. Kari Vehniäinen
  2. Vesa Kallio
  3. Erkki Silvasti

JR1A

  1. Erkki Silvasti
  2. Ville Jauhiainen
  3. Antti Soitiala

JR3

  1. Kari Vehniänen
  2. Vesa Kallio
  3. Erkki Silvasti

Tuurilla voitin pikku luokan Vesan nenän edestä. Järjestäjä ei näyttänyt jäljellä olevia kierroksia ja satuin vaan tulemaan ruutulipulle ensimmäisenä. Muuten koko kisan vaihdoimme Vesan kanssa sijoituksia kärjessä. Mukava kisa.

JR1 lähtö olikin sitten täysi katastrofi. Kaikki meni jo liiankin hyvin ja olin saanut repäistyä pienen kaulan muihin. Päätinpä sitten ylimielisyydessäni ajaa semmoisen kierrosajan, ettei sitä riko kukaan. No, pohjat tuli mutta seuraavalla kierroksella pusikkoon, voi helv…!!! Tulin viimeiseen jarruun aivan liian kovaa. Mutka meni pitkäksi ja sammutin pyörän. Aikaa meni sen verran että tipuin sijalle seitsemän. Voi itku!

Onneksi voitin JR3 luokan. Se toi hiukan helpotusta päivään. Eli melkein meni täydellisesti, mutta ei oikeastaan lähellekään. Semmoista oli tänään, nyt nukkumaan ja huomenna uusi päivä!


« Edellinen sivu