15.2 SM-JÄÄRATA 3. OSAKILPAILU, SEINÄJOKI

Heti Kauhajoen jälkeen oli seuraavana päivänä kisat Seinäjoella. Molemmat samalla alueella, joten ei ongelmaa. Eipä siinä oikein muuta ehtinyt miettimään kuin enää ei parane hölmöillä viimeisellä kierroksella. Muuten periaate oli sama, täysiä alusta loppuun ja maalissa katsotaan sijoitus.

JR2A:

Lähtö oli aikaisempien kisojen toisinto. Vesa pääsi lähdöstä karkuun ja mä olin jossain sijalla kolme tai neljä. Vähän meni aikaa, että pääsin toiseksi ja hikikin siinä meinasi tulla. Pääsin kuin pääsinkin Vesan perään ja siitä ajeltiin jonossa kierros toisensa perään. En löytänyt ohituspaikkaa millään ja pakko oli tyytyä toiseen sijaan.

Radalla oli ohituspaikkoja kyllä tosi vähän, siinä mielessä en oikein tykännyt radasta. Samahan tuo on kaikille mutta kuitenkin. Niin ja Vesa ajaa kyllä todella hyvin, ihan on täysi työ että pysyy edes perässä. Jotain pitää keksiä seuraavaan kisaan…

JR1A:

Nyt ei parane munata. Edellinen päivä oli vielä muistissa. No ajelin varman päälle ja onneksi se riitti. Voitin muutaman sekunnin erolla toiseksi tulleen. Pääsin jo alussa karkuun ja sain ajaa rauhassa maaliin. Tosin ero ei enää kasvanut muihin, eli samaa vauhtia ne muutkin ajo.

JR3A:

Rennolla mielellä matkaan ja voittoa hakemaan, muu ei kelpaa. Vesa rökitti minut liian helposti pikkuluokassa ja nyt ei sama enää toistuisi. Sain tosi hyvän lähdön ja olin kärjessä jo eka kierroksella. Sain repäistyä pienen kaulan ja loppu olikin sitten rauhallisempaa. Katselin taakse ja pojat näyttivät ajavan keskenään kilpaa, niin että niistä tuskin olisi enää harmia. Rata oli sen verran röykkyinen, ettei siinä kukaan jaksa puristaa kovinkaan pitkään.

Pidin eroa samana ja ajoin maaliin ensimmäisenä.

Muuten ihan hyvä päivä mutta jotain pitää keksiä, että saadaan Kallion Vesa kiinni pikkuluokassa. Siinähän sitä onkin hommaa…


« Edellinen sivu