22.2 SM-JÄÄRATA. JÄRVENPÄÄ, 4. OSAKILPAILU

Moro taas. Kisat taas ajettu ja nyt olimme ruuhkasuomen reunamilla Järvenpäässä, Matti-elokuvasta tutun Järvenpään Casinon-rannassa. Viime talvien lauhat kelit ovat historiaa ja nyt pakkanen on tehnyt tehtävänsä, eli jäädyttänyt järvet myös Etelä-Suomessa. Sehän meille sopii ja perinteiset Tuusulan Moottorikerhon kisat voitiin järjestää.

Järjestelyt kisapaikalla toimivat moitteettomasti ja kelikin oli suosiollinen. Kisa ajettiin läpi loistavissa olosuhteissa ja älliä vaativalla radalla. Pientä purnaamista kuulin kisojen alla muutamalta kilpailijalta, kun ilmoittautuminen oli jäänyt viime tippaan ja järjestäjä ei heitä mukaan hyväksynyt. Harmi, sillä mielestäni pitäisi aina yrittää saada kaikki lajin harrastajat viivalle mukaan jos se vain jotenkin on mahdollista.

JR2A:

Viikolla puhkuin itseluottamusta ilmapallon lailla, mutta häntä koipien välissä piti taas luikkia kotia. Ei riittänyt vauhti tälläkään kertaa. Kallion Vesa hoiteli homman ja ajoi todella hienosti ja itse olin vasta toinen. Vesan kotari menee todella hienosti ja kuski osaa hommansa, siinä varmasti voiton salaisuudet. Meidän pitää miettiä miten kehittää pyörää ja parantaa ajamista. Helppoako? No ei taatusti mutta haluan voittaa ja koko tiimi on valmis tekemään töitä sen eteen. Kyllä se sieltä vielä löytyy…

JR1A:

Voitto

JR3A:

Alussa hyvää vääntöä Kallion Vesan kanssa ja lopussa pääsin ohi ja onnistuin pitämään etumatkan maaliin saakka.

Viikon päästä kisat ovat Orivedellä. Töitä teemme täysillä ja katsotaan joko pystymme Vesan vauhtiin.


« Edellinen sivu