20.2. Jääradan kolmas SM-osakilpailu, Mäntsälä

Hrrrrrr… Olipahan kelit ja aikas pirun kuiva ilma! Pakkasta kakskytä raatia ja reipas pohjoistuuli, meenasi siinä sormet jäätyä. Aurinko kyllä paisto mutta eihän se tuossa tuulessa juuri lämmitä.

Pakkanen teki tepposet myös jäälle. Kova ja hauras jää ei juuri pitopalvelua tarjonnut. Itselläni oli kyllä melkoisia vaikeuksia ohjastaa laitteita oikeaan suuntaan ja samaa vaivaa kai oli muillakin.

JR3A

Sama laulu jatkui kuin aikaisemminkin. Silvastin kanssa väännettiin voitosta ja muut seurasi taistoa takaviistosta.

Pito oli niin huono, että teki mieli potkia jaloilla vauhtia. Silvasti johti ja tulin toisena. Puolen kisan jälkeen pääsin ohi ja pinnistelin ekana maaliin. Silvasti yritti kyllä päästä ohi mutta päätyi lopussa penkalle. Ei mitään dramatiikkaa, mutta ehkä vähän liian myöhään jarrutti tai sitten ei jarruttanut ollenkaan =)

JR1A

Sama kolmikko tässäkin kuin aikaisemmin ja Silvastikin oli hankkinut itselleen 450 Kotarin käyttöön. Ennen kisaa vapisin, että onko minulla enää mitään mahdollisuuksia. No onneksi, pienet saumat vielä sentään on.

Mika veti porukkaa ja tulin Ekin kanssa perässä kuin possujunassa. Aika koomista oli kun joka ukolla on kaasu pohjassa, katsellaan toisiamme, katsotaan rataa ja sama ratatuomari seisoo radan vieressä kuin hetki aikaisemminkin. Siis pito oli kyllä tosi huono, sutii vaan koko ajan.

Mika voitti ja yritin kyllä haastaa, mutta hävisin sitten muutaman metrin.

JR2A

Silvasti, Kallio ja mä, samat ukot taas. Lauslehto ja Pulliainen olivat neljäs ja viides. Kaverit tekee kovaa töitä ja kärki lähenee.

Ei me oikein eroja saatu tai no välimatkat ehkä hiukan venyi. Mika johti, mä toinen ja Eki kolmantena. Olin vahvasti sitä mieltä, että kyllähän kisa voitetaan. Onnetar jätti eriävän mielipiteen ja sitten lumihanki kutsui. Hemmetti lipsautin perän taas alta ja kaaduin, voi per…..!!!

No mopo pystyyn ja matkaan. Tipahdin neljänneksi, mutta ehdin maaliin kolmantena. Mika voitti hienosti, Silvasti oli toinen.

Hienot kisat vaikka olikin vähän kylmä keli. Eikä muuten mitään vikaa mutta kova pakkanen vei pidon aivan täysin.


« Edellinen sivu