28.2. Jääradan 4. SM-osakilpailu, Orivesi

Nyt ajettiin Orivedellä ja olosuhteet oli sitten ihan toisesta ääripäästä kuin aikaisemmin. Paukkupakkasesta ei ollut tietoakaan ja taivaalta tuli kaikkea mahdollista vedestä lumeen ja siltä väliltä. Aika hukassa olin kaiken kaikkiaan kun en ollut päässyt ajamaan kertaakaan näin lauhassa kelissä.

JR1A

Keskiluokka aloitti. Kallion Mika paineli keulilla ja olin toisena ensimmäiset kierrokset. Vähän olin hätää kärsimässä mutta sinnittelin perässä. Ihan hyvin meni siihen asti kunnes Quicksifteriin tuli toimintahäiriö ja meno pätki ajoittain aika voimakkaasti. Mietin jo mitä johtoja pitää irrottaa että peli toimii taas.

No en keksinyt mitään ratkaisua ja jännitin toimiiko peli maaliin asti. Kallio voitti ylivoimaisesti ja olin toinen, Silvasti oli kolmas.

JR2A

Aika lailla sama tilanne oli pikkuluokassakin ja Kallio tuntui menevän menojaan. Silvastin kanssa painittiin kakkospaikasta ja olin hätää kärsimässä. Kun oikein väkisin yritin ja vähän jo rumastikin ajoin niin pääsin juuri ja juuri toiseksi. Silvasti oli kolmas.

Vähän jäi kaivelemaan kun en pystynyt vastaamaan ollenkaan Mikan vauhtiin. No pitää katsoa peiliin ja tehdä työt paremmin, ei se tulos valittamalla parane.

JR3A

Silvasti otti lähdön mutta pääsin ekalla kierroksella kärkeen. Keli alkoi mennä jossain vaiheessa jo aika huonoksi kun räntää tuli taivaan täydeltä. Puoli sokkona yritin ajaa karkuun ja Eki seurasi parin metrin päässä koko kisan. Lopussa sain hieman rakoa ja voitin, Eki oli toinen.

Oli aika raskas kisapäivä. Nyt pitää miettiä mitä tehdään, kovempaa pitäisi vaan päästä tai Kallion voittaminen käy vaikeaksi. Kahden viikon päästä Iisalmessa sitä taas kokeillaan.


« Edellinen sivu