21.3. Jääradan kuudes SM-osakilpailu, Saarijärvi

Voi perrrrrk…….. olihan taas viikonloppu. Hanuri hellänä tässä kirjoittelen juttua kisoista. Että pitikin mennä heittäytymään ja nyt on paikat kipeenä. Pyörät kulki, keli oli unelma, rata huippukunnossa ja mä kynnän nenälläni lumihangessa.

Kallion Mika ei päässyt mukaan ajelemaan mutta olihan tuossa muutenkin hyvät kisat, vaikka kyllä Mikaa vähän kaipasimme.

JR2A

Heikko lähtö, hirveä yritys, ylimielinen asenne ja sitten nenälleen hankeen. Onneksi en jäänyt kenenkään alle, eikä kukaan muukaan tullut samaan kasaan. Rysäytin pahemman kerran edellä ajavan kaverin peräkonttiin ja kaaduin, onneksi edellä ajanut ei kaatunut. Pitänee ottaa jatkossa vähän iisimmin.

Maaliin ajelin viimeisenä.

JR3A

Vähän huono lähtö oli tämäkin. Onneksi vehkeessä on puhtia ja tilanteen pystyy korjaamaan lähtösuoralla.

Silvastin ja Rönkön kanssa kisasimme melkein koko kisan kunnes pääsin kärkeen ja onnistuin voittamaan lähdön. Ihan hyvää kisaa oli.

JR1A

Voi että mikä lähtö, pitäisiköhän ihan keskittyä ensi kerralla. Peli meenasi nousta pystyyn ja sitten tulikin kiire että kerkesi muiden mukaan.

Pirttisen Jani ja Silvasti veti letkaa, itse olin kolmantena. En tiedä mitä Pirttinen on syönyt viime aikoina kun noin on ajamaan innostunut, kaverilla oli kyllä hyvin vauhtia. Yritin roikkua perässä ja miettiä pääsiskö jossain ohi.

Pääsin toiseksi ja sitten Silvasti ajeli suoralla lapa pystyssä kun vehkeet alkoi piiputtaa. Livahdin kärkeen ja Eki yritti ajaa pyörällä väkisin, mutta se hyytyi lopullisesti parin kierroksen jälkeen. Sinnittelin maaliin ennen Pirttistä ja voitin lähdön.

No nyt on kausi takana. Vähän meni sählätessä aika ja sen näkee tuloksessa. Jäärata on armotonta hommaa ja jos ei kulje niin ei tule voittoja. No sain palautuksen takaisin maan pinnalle ja osaa ottaa hommat ryhdikkäämmin jatkossa.

Kolmella pyörällä ajaminen on vähä työlästä, tai ei siinä ajamisessa mitään mutta kaikki muu on aika pirun raskasta. Suuri kiitos raatamisesta kuuluu Turbotec Jarmo Niskaselle. Muita korvaamattomia miehiä ovat Mekaanikot Jarkko Minkkinen, Sami Varis, Kai Kallioniemi, Osmo Manninen ja iskareiden säätöapumies ins. Tuomo Turtiainen. Nämä kaikki ja joukko tukijoita on tämän kaiken takana, kiitos!

Tietysti iso kiitos myös Motopalvelu ja KTM Nordic Oy:lle. Huippuvehkeillä on hieno päästää menemään…


« Edellinen sivu