Kestävyyskilpailu Endurance 200-miles Jurvan Botniaringillä 22.-23.7.2006

Tämän vuoden Endurace –osakilpailu ajettin Botniaringillä Jurvassa. Osanottajia ei tällä kertaa ollut viivan täydeltä, mutta kilpailut saatiin kuitenkin aikaiseksi.

Kilpailun voitti pari Raimo Kesseli/ Janne Vesterinen, Timo Paavilainen/ Marko Reinikainen olivat toisia ja Tapio Mustonen/ Terho Pitkänen tulivat kolmanneksi. Pari Kari Vehniäinen/ Joonas Ahola sijoittuivat kolmanneksitoista.

Wehnän kommentit:
Hauskaa oli ja se oli viikonlopun tarkoituskin, tosin olisihan sijoitus voinut olla hiukan parempikin. Valitsimme kilpailuun kovemman renkaan (tai ainakin sen piti olla kovempi), joka petti meidät jo kahdenkymmenen kierroksen jälkeen. Matkaa oli siinä vaiheessa vielä 100 kierrosta jäljellä, tiedossa ei ollut kaikista helpoin iltapäivä.

Endurancen ensikertalainen Joonas ajoi hienosti ja piti laitteet pystyssä, vaikka takarengas oli aivan loppu. Kilpailijan pyörästä valunut öljykään ei saanut Joonasta nurin ja tilanteesta selvittiin näyttävällä lipsahduksella. Maalissa takakumi oli kulunut jo kankaille, mutta piti vielä ilman sisällän.

Endurance on ihan hauska kilpailu, toivottavasti ensivuonna mukaan tulee lisää pareja.


« Edellinen sivu