9.9.2006 Viides Scandinavian Open –osakilpailu Karlskoga, Ruotsi

Aika-ajon tulokset:

1. Jimmy Lindström Ruotsi, Yamaha 1:06.634
2. Kari Vehniäinen Suomi, Yamaha 1:07.573
3. Jan Roar Ims Norja, Yamaha 1:07.862
4. Kim Jensen Tanska, Suzuki 1:08.069

Wehnän kommentit:

Että ihan kakkospaikka, olen pelkkää hymyä. Pyörä kulki tosi hyvin, ajettavuus oli kohdallaan ja renkaat toimi. Tosi hienosti meni ja olen tyytyväinen, vaikka en päässyt lähellekään paaluaikaa. Jännittävä kisa tulossa.

Kilpailu

Kilpailu ajettiin aurinkoisessa säässä Gelleråsenin moottoriradalla. Kilpailussa nähtiin tiukkoja tilanteita ja välillä tarvittiin ambulanssia poimimaan innokkaimpia kuskeja talteen. Kaikki selvisivät kilpailusta ilman suurempia murheita. Voittaja Jimmy Lindström varmisti samalla sarjan mestaruuden itselleen ennen viimeistä osakilpailua.

Koitos päättyi seuraaviin tuloksiin:

1. Jimmy Lindström Ruotsi, Yamaha 22:42.51
2. Kim Jensen Tanska, Suzuki 22:46.16
3. Kari Vehniäinen Suomi, Yamaha 22:46.34
4. Jan Roar Ims Norja, Yamaha 22:46.48

Wehnän kommentit:

No joo, nälkä kasvaa syödessä. Tyytyväinen pitäisi olla, mutta kun kakkossija oli NIIN LÄHELLÄ. Kuitenkin ensimmäinen Podium –paikka SO kisoissa ja ennen kaikkea tiukkaa kilpailua, niin tosi hyvä viikonloppu. Se jäi sapettamaan kun yritin ja yritin Jensenistä ohi viimeisellä kierroksella. Eikä paikkaa löytynyt sitten millään, minussa ei vaan ollut miestä työntää ohi.

Loppukaudesta on ajo kulkenut todella hyvin, kiitos koko tiimille kovasta työstä. Jarkko ja Antti, olette tehneet uskomattoman hienoa työtä. Toimivassa tiimissä on kiva ajaa.

Eikä tässä vielä kaikki… Kävin muistelmassa menneitä aikoja kun Aution Kari tarjosi minulle mahdollisuuden ajaa 250 –luokan lähdössä. Kari itse kärsi loukkaantimisista ja joutui jättämään kisat väliin. Voi pojat, ihan tuli tippa linssiin kun kultaiset kaksitahti-ajat muistoivat mieleen. On nuo kisapelit niin ketteriä.

Ettei nyt ihan kylmiltään olisi matkaan lähdetty, niin kävin ajamassa muutaman kierroksen sunnuntain warm-up:ssa.

Kilpailu oli aika mielenkiintoinen kokemus. Takarivistä matkaan hirmu yritys päällä, ohitin varmaan kymmenen kaveria jo lähtösuoralla. Ensimmäisen kierroksen jälkeen olin jo seitsämäntenä. Eikun kaasuvaijeria kireämmälle ja pinnistin vielä muutaman sijan paremmaksi.

Hymy meenasi hyytyä kisan puolivälissä kun tuli vähän tilanteita. Pitkä nopea oikea ja mopo oli lähteä lapasesta oikein huolellisesti. Jumala on varmaan olemassa, kun pysyin vielä pysytyssä. Oli jo melko lähellä oikein kunnon kaato. Pystyssä maaliin ja kohtullisella sijoituksella, tosi hauska ja opettava kokemus.

Tulokset:

1. Nicklas Cajback Ruotsi 22:59.26
2. Andreas Mårtenson Ruotsi 23:00.86
3. Robert Dobrich Ruotsi 23:07.43
4. Kari Vehniäinen Suomi 23:16.88


« Edellinen sivu