KTM RC 390 Cup, Motopark 5.9.2015

Taas oli odotettavissa kovat kisat kun mukaan oli ilmoittautunut Moto3 -kuski Niklas Ajo, tai ainakin vauhtia saisi pitää jos mielii voittaa lähdön.

Perjantain reenipäivä ennusti hyvää kun pystyin ajamaan Niklaksen perässä eikä eroa juuri syntynyt. Lauantain aika-ajo meenasi mennä penkin alle kun en saanut radan kostealla osalla uusia renkaita toimimaan. Onneksi kuitenkin viimeisen kierroksen rutistuksella pääsin toiseksi reilun sekunnin Niklakselle hävinneenä.

Itse kisasta tulikin sitten jännitysnäytelmä. Niklas johti ja minä seurasin perässä miltei koko kisan. Mietin koko ajan, missä yrittäisin ajaa ohi. Se ei tulisi olemaan helppo homma ja päädyin valitsemaan paikan, jota hän vähiten osaisi odottaa. Viimeisellä kierroksella painoin väkisin ohi lammen rannassa ja toivoin, ettei Niklas pääsisi enää ohi ennen maalia. No, toisin kävi ja Niklas kuittasi viimeisessä jarrussa ja ajoi voittoon. Hyvä kisa vaikka jouduinkin nöyrtymään toiseksi.

Tulokset KTM RC 390 cup:

1. Niklas Ajo

2. Kari Vehniäinen

3. Vili Virtanen

 

Voin todella suositella tätä luokkaa kaikille, jotka haluavat oppia ajamaan RR:ää. Jos tässä luokassa pystyt voittamaan niin voisin olla melko varma, että sinulla on hyvät mahdollisuudet edetä RR-uralla eteenpäin. Tässä luokassa ajaminen on halpaa, mutta menestymiseen vaaditaan samat taidot kuin isommissakin luokissa.

Kiitos Motopalvelulle joka mahdollisti osallistumiseni tähän sarjaan. Kauden aikana oli tiukkoja kisoja jotka antoivat paljon itselle ja toivottavasti myös yleisölle.

-Kari

 

Kuljettajat kisan jälkeen


« Edellinen sivu