Road Racing SM-sarjan toinen osakilpailu, Kemora 15.6.2014

Road Racing kausi jatkui Kemorassa 14.6 hieman koleassa säässä. Perjantai harjoitukset päästiin ajamaan pääasiassa kuivalla radalla. Harjoituksista tuli rikkonaiset useiden kaatumisten myötä.

Lauantain aika-ajot ja kilpailu

Lauantain aika-ajossa Kari jäi kolmanteen ruutuun Tapio Pirilän napatessa paalupaikan ja Sami Pennan ollessa toinen. -Olin aivan unessa enkä saanut kunnon kierrosta aikaiseksi, Kari tuumi aika-ajon päätteeksi. Kilpailussa onnistuneen startin siivittämänä ensimmäisen kierroksen jälkeen Kari oli toinen. Vauhti oli hyvää Karin käydessä kilpailun johdossa viidennellä kierroksella. Sami kuittas kuitenkin jo seuraavalla kierroksella ja Kari oli kisan kakkonen. -En ollut ihan parhaassa terässä tänään. Pyörä tuntui kuitenkin hyvältä joten huomiseen kisaan on hyvä lähteä, Kari mietti kisan jälkeen.

Sunnuntain kilpailu

Sunnuntai aamuna herättiin hyvin levänneinä ja ajamaan oli mukava lähteä. Warm up meni mukavasti ja iltapäivän kisaa odotettiin mielenkiinnolla. Kisa alkoi puolipilvisessä säässä. Startti onnistui hyvin Karin noustessa taas toiseksi Pennan pitäessä vauhtia. Kisa oli kuin toisinto Botniaringin pitkästä kisasta. Kari kyttäs Pennan takana 14 kierrosta. 15:sta kierroksella Kari meni ohi ja piti kärki paikan kisan loppuun asti. -Kyttäsin tarkotuksella pitkään Samin takana. Ohitus ei ollut helppo renkaiden alkaessa lipsua. Onnistuin kuitenkin repimään eroa Samiin ja voittamaan. Kyllä voitto maistuu hyvältä, Kari myhäili kisan jälkeen. -Kiitos Kaisalle ja mekaanikoille. Tässä tulos yhteisestä työstä. Seuraava kisa ajetaankin sitten Sami kotiradalla. Hän on siellä nopea, uumoili konneveteläinen kääntäen katseensa tulevaan. Sarja jatkuu 5-6.7 Viron Pärnussa.

Sampo

Tilanne sarjassa:
1. Vehniäinen 95, 2. Penna 85, 3. Pirilä 64.


« Edellinen sivu