Piiiiitkän tauon jälkeen pääsin taas ajamaan. Kesä meenasi mennä vallan piloille kun vasemman ranteen nivelsiteet todettiin sököksi huhtikuun lopussa. Ei muuten ollut mielialassa kehumista. Koko ajan elättelin toiveita ajamisesta mutta tätä aikaisemmin ei mitään mahdollisuutta, käsi on ollut aika kipeä.

No nyt kuitenkin taas radalla. Pikkasen olen vielä pihalla mutta yritetään pysyä muiden mukana. Keli oli alastarossa tosi lämmin ja eipä paleltanut ainakaan sormia. Pyöräkin toimi hyvin niin mikäs siinä oli päästellä.

Aika-ajot:

Aika-ajoissa oli ensimmäistä kertaa Superpole kilpailu johon pääsi kymmenen nopeinta normaalin aika-ajon listan mukaan. Ihan en onnistunut täydellisesti mutta tuloksena eturivin paikka ja neljäs sija. Tosi hauska homma.

Kisa:

Edellisestä kisasta olikin aikaa, mutta kai sen vielä oppii taas. Alussa olin ihan kuutamolla ja en saanut rytmistä kiinni, putosin sijalle seitsämän. Kun sitten aikanaan heräsin niin olikin aika homma ajaa ukkoja kiinni. Kohtuullisesti siinä onnistuin ja olin maalissa kolmas. Hauska kisa oli.


« Edellinen sivu