15.-17.5.2009 KAUDEN 2. IDM-OSAKILPAILU OSCHERSLEBEN

Urakka taas jatkui Saksassa ja ajamisen heikkoutta yritettiin ratkaista, tosin aika huonolla menestyksellä. Alkuun tuntui että ei pysty jarruttamaan ollenkaan kun perä lähtee sivulle. Säädettiin vähän sinne ja tänne ja ainakin kuvittelin että tilanne parani.

AIKA-AJOT

Sija 24 ja syvä huokaus, ei ollut juuri hymyä kasvoilla. Pikku ongelmia oli, niin kuin viallinen aika-ajo rengas ja pensa loppui vuoron lopussa. Ne eivät kuitenkaan olleet selityksiä huonoon sijoitukseen.

Aika-ajon tulokset >>

LÄHTÖ 1

Lähtö meni pari kertaa uusiksi kun oli kolareita. Sitten kuin viimein pääsimme matkaan, niin jo toisella kierroksella kone sanoi sopimuksen irti ja leikki jäi kesken.

Lähdön 1 tulokset >>

LÄHTÖ 2

No nyt pääsin matkaan, vaikka koneen vaihto meni aivan viime hetkille, katteet päälle ja viivalle. Eihän se vauhti päätä huimannut vaikka puristin minkä pääsin. Olin sijalla 17, kun mekaanikot huitoivat minut pois radalta. He näkivät että pyörä savuttaa hiukan ja ottivat minut sisään. Onneksi tulin, öljyproppu oli jäänyt löysälle ja öljyä oli valunut jo aika reilusti alakatteen sisään. Huh huh, kun öljyt olisivat loiskahtaneet takarenkaalle, niin ohjelmaa olisi varmaan riittänyt...

Lähdön 2 tulokset >>

Ei nyt tälläkään hetkellä oikein hymyilytä. Yritän minkä pääsen ja ei vaan onnistu. On säädetty, mutta emme oikein saa ongelmaa pois. Yritän keskittyä kääntämiseen, mutta mutkat menee aivan matelemalla. Tiimikaveri onneksi pääsee kovaa ihan samanlaisella pyörällä. Ajotyyli on kai erilainen ja olen yrittänyt ajaa perässä ja seurata hänen linjoja mutta mopo ei käänny ei sitten millään. Jalat eivät mahdu tapeille ja en saa painoa eteen tarpeeksi. Jotain teen kai väärin kun ajan mutkaa ja en pääse käyttämään Ducatin vahvuutta, hyvää kiihtyvyyttä ulostuloissa.

Kuvia viikonlopulta >>


« Edellinen sivu