21-23.8 IDM-SUPERBIKE ASSEN, HOLLANTI, 7. OSAKILPAILU

Piiiitkän tauon jälkeen pääsin taas kisaamaan. Juhannuksena loukkaantunut selkä alkaa toipua ja ajaminen on taas mahdollista. Muutaman kerran olen käynyt reenaamassa ennen kisoja, ettei ihan kylmiltään tarvinnut pyörän selkään hypätä.

AIKA-AJOT:

Harjoituksia Assenissa oli aika vähän ja siksi säädöt jäi vähän kesken aika-ajoihin. Eka aika-ajoissa tuli sija 28. Toisessa aika-ajossa kivi teki reiän öljynjäähdyttimeen, öljyt eturenkaalle ja sitten naamalleen. Ajan parantaminen jäi haaveeksi.

Aika-ajon tulokset >>

KISAT:

Sunnuntaiaamuna pyörä vielä kiukutteli sähkövialla ja warm-up jäi ajamatta. Meenasi jo alkaa masentaa jatkuvat ongelmat, mutta onneksi pojat saivat laitteen kuntoon lähtöjä varten. Eka lähdössä olin vähän unessa, mutta kaatumisten ansioista olin maalissa sijalla 23. Toisessa lähdössä väki pysyi pystyssä paremmin ja vaikka oma ajo meni paremmin, niin olin maalissa sijalla 26.

Ensimmäisen lähdön tulokset >>

Toisen lähdön tulokset >>

Tulos oli taas kerran aivan jotain muuta mitä on oltu hakemassa. Varsinkin toisessa lähdössä ajo meni ihan kohtuu hyvin ja silti kierrosaika on huono. Pyörää on säädetty ja kyllä nytkin mentiin eteenpäin, mutta joku koko hommassa on pielessä. Vaikea on kuvitella, että ihan yhtä äkkiseltään tuolla vehkeellä ajetaan sekunteja kovempaa. Tuomme pyörän nyt Suomeen ja sitten nähdään miten se taittuu Motoparkissa. Samalla pääsen kokeilemaan eri renkaita ja muita säätöjä, joita Saksan kisoissa on vaikeaa kokeilla.


« Edellinen sivu