23.5 Road Racing 1. SM-osakilpailu, Botniaring

Huh huh, aika matkustelua ollut tämä loppuviikko. Ensin Jurvaan, sitten pikavisiitti lauantaina Kouvolaan motokisoihin ja takaisin Jurvaan. Täytyy kyllä myöntää että ei ollut ehkä ihan paras idea ajaa molemmat kisat. Aika raskasta hommaa.

Torstai-perjantai reenit meni vähän kankeasti, mutta parempaan suuntaan meni koko ajan. Pyörä toimi moitteetta ja piti vaan kuski totuttaa uuteen pyörään. Harmi vaan kun aika-ajot jäi väliin ja jouduin starttaamaan koko porukan takaa ruudusta 22.

KISA

Ennustuksen mukaan sade alkaa klo 15 ja niin siinä sitten kävi. En nyt sadetta niin toivonut mutta kyllä sekin käy, no problemos. Sade kumia alle ja ajamaan. Rata oli juuri ja juuri märkä ja meillä oli vaan yhdet saderenkaat ja ei juuri päässyt tekemään sen suurempia valintoja.

Alkuun homma vaikutti, että eihän tässä mitään, helppo homma. Nousin suhkot nopeasti kympin joukkoon mutta sitten perä alkoi lipsua ja nousu hyytyi. Voi prkl…. Maalissa olin sijalla kahdeksan.

Ei tässä kuitenkaan auta repiä pelihousuja vaan kyllä töitä pitää vielä tehdä ja menestystä tulee varmasti. BMW Dealer Team ja Kuparisen Esko oli hoitanut kaikki järjestelyt erittäin hyvin. Kiitos myös mekaanikoilleni Jarkko Minkkiselle ja Matti Hänniselle. Pojat piti vehkeet kunnossa koko viikonlopun ja matkustivat mukana ympäri suomea.

Tulokset >>

Kuvia viikonlopulta >>


« Edellinen sivu