12-13.6 Road Racing 2. SM-osakilpailu Motopark

No niin nyt oltiin kotiradalla Motoparkissa kisaamassa kelle kuuluu pisimmät pokaalit. Jarkko oli rakennellut BMW:tä kaiket päivät Jurvan jälkeen ja muutaman kerran pääsin testaamaan viimeisimpiä säätöjä. Voittohan totta kai oli mielessä koko ajan.

Perjantain reenit lupasivat hyvää ja vauhti oli kohtuullisen hyvää. Vähän säästöliekillä ajoin renkaita ja en kokeillut kuin yhtä seosta kisaa varten. Päätimme valita soft-medium kovuuden kisaa varten.

AIKA-AJOT

Lauantaina satoi koko päivän ja olin pikkasen liian varovainen märällä. Tulos oli huono ja lähtöruuduksi jäi 7. ruutu. Vesa Kallio oli paalupaikalla.

KISAT

Yritin ajaa sen minkä pääsin ja nousta Veskun kantaan hetimiten. No Vesku paineli keulilla Kotarillaan ja itse rimpuilin nelossijalla. Pikku riskillä ajoin Pennan Samista ja Koivuniemen Mikasta ohi, toivoen etten ole kummankaan kanssa samassa pinossa nurmikolla.

Pennasta ajoin ohi paluusuoran jarruissa ja meinasin kilkata uuden tiimikaverini kylkeen. Olisi varmaan Päällikkö ollut tyytyväinen jos molemmat Bemarit olisivat olleet ulkona. No onneksi selvisin tilanteesta ilman kolhuja.

Yritin ajaa Vesaa kiinni mutta sillä tuntui olevan hirveä kiire palkintojenjakoon ja jäin kyydistä. Lopussa piti vielä puolustaa kakkossijaa kun Koivuniemi heräsi ja kolkutti jo selkääni niin kuin olisin ollut tiellä. Sain kuitenkin pidettyä toisen sijan maaliin asti.

Tulokseen saa olla ihan tyytyväinen. Tottahan lähdin voittamaan mutta uusi pyörä vaatii vielä työtä, että pärjätään Veskulle. Jatkamme siis puurtamista ja uskomme että kyyti vielä paranee. Jos nyt jotain jossittelee niin renkaita pitää testata enemmän. Nyt valitsin ehkä pikkasen liian pehmeän renkaan ja pito heikkeni kisan loppupuolella melkoisesti.


« Edellinen sivu