19-20.6 Alastaro Scandinavian Open RR, Alastaro, kolmas SM-osakilpailu

Ei jäänyt Alastarosta paljoa lapsille kerrottavaa, voi PRKL… Kaksi lähtöä ja kaksi kaatoa, voi itku!

AIKA-AJOT

Aika-ajoissa tuli kolmas sija ja se oli ihan ok. Eka lähtö peruttiin lauantaina kun 600-luokan kuski rasvasi radan ja koko illan järjestäjä putsasi rataa. Sunnuntaina ajettiin sitten kaksi lähtöä ja sehän oli kiva.

1. KILPAILULÄHTÖ

Siinä se sitten kaikki kiva olikin. Eka lähdössä naamalleen heti ensimmäisellä kierroksella kakkospaikalta, kun luulin että edellä ajava kaveri kaatuu. Hätäpäissäni vesin jarrua ja etunen alta. No jos saa selittää niin vaihdoimme juuri ennen lähtöä uudet jarrupalat ja ne eivät vielä toimineet ja jarru oli tosi äkkinäinen.

2. KILPAILULÄHTÖ

Toisessa lähdössä meni ihan ok alkuun ja olin kolmantena pari sekuntia kärkeä perässä. Haarala hiillosti perässä ja viimeisellä kierroksella ajoin kierroksella ohitettavasta ohi pikkasen ahneesti ja taas etunen alta. Teki mieli jo tirauttaa itkut kun ei nyt oikein onnistunut. Nostin kuitenkin mopon pystyyn ja ajelin maaliin seitsämäntenä.

Oikea käsi puutui ihan täydellisesti toisessa kisassa ja en oikein pystynyt enää jarruttamaan. Vaihdoin hanskat kun rikoin ne ekalähdössä ja en uskaltanut enää ajaa niillä.

Syyllisen löytää peilistä ja ei tässä kannata selitellä. Töitä pitää vaan tehdä ja yrittää Kemorassa uudelleen. Huonoa tuuria näissä hommissa on turha syyttää vaikka mielitekisikin.


« Edellinen sivu